Het roer om: Hoe is het nu met?

Hoe is het nu met Anneke en haar hond Dana uit Het Roer Om?

SBS 6 - donderdag 28 maart om 20:27

© SBS
Anneke wilde in Egypte wonen en daar werken in een kapsalon van een hotel. Toen dat mislukte, probeerde ze het als callcentermedewerker. Dat was ook geen succes. Weet Anneke in Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? alsnog een bestaan op te bouwen in Egypte?

Anneke wilde samen met haar hond Dana een nieuw leven beginnen in Egypte zonder dat ze veel geld te besteden had. Ze huurde een kappersstoel in een hotel om daar de gasten van een nieuwe haarkleur te voorzien. Daar bleek maar weinig belangstelling voor.

Anneke, Monique en Jans

Daarom besloot ze haar geluk te beproeven bij een callcenter. Het nadeel was dat ze daarvoor een drie maanden durende opleiding moest volgen in Caïro. Ook dat avontuur mislukte jammerlijk, maar Anneke is niet iemand die snel opgeeft. In Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? laat ze weten hoe het nu met haar gaat.

In deze aflevering ook een update van Monique en Jans die een jaar geleden naar Hongarije trokken om een diergaarde en een likeurstokerij te beginnen. Zijn ze inmiddels helemaal ingeburgerd?

Wanneer is Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? op televisie te zien?

Deze aflevering van Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? is op donderdag 28 maart vanaf 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over