Het roer om: Hoe is het nu met?

Nieuw seizoen Het Roer Om: Hoe Is het Nu Met? van start bij SBS6

SBS 6 - donderdag 13 april om 20:27

© SBS
Het rockcafé van Antoon en Karina begint na een stroef begin te draaien met live-optredens en stamppotmiddagen, zo zal blijken in deze aflevering van Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?. In de Algarve gaat het minder goed met de huisjes van Frits en Denise. De daken lekken nog steeds.

Hoe het met stellen is gegaan die een nieuw leven in een ander land zijn begonnen, is te zien in Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?.

Antoon en Karina

Eerder maakte de kijker kennis met vijftiger Antoon die met vriendin Karina naar Zuid-Spanje vertrok na jarenlang werken in de fabriek. De twee motorliefhebbers besloten zonder horeca-ervaring een rockcafé te beginnen. Na een zeer stroeve start draait het café nu boven verwachting goed. Inmiddels organiseren ze live-optredens en ook de stamppotmiddagen zijn een succes.

Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met?

Frits en Denise die in de Algarve in Portugal zes huisjes kochten voor verhuur, vergaat het minder. Al vanaf het begin zijn er problemen met daken die lekken. Dat probleem is er nog altijd. Frits en Denise moeten tijdelijk sluiten en lopen inkomsten mis.

Meer over