Het roer om

Lekkende daken en andere mankementen in nieuwe aflevering Het Roer Om

SBS 6 - donderdag 9 maart om 20:29

© Talpa
Drie lekkere ingrediënten voor een mooie aflevering: een oud pand in Frankrijk, lekkende daken en andere mankementen en een partner die niet kan klussen. Laat dat nou precies het verhaal van Alex en Rick zijn in deze aflevering van Het Roer Om.

Drie lekkere ingrediënten voor een mooie aflevering van Het Roer Om: een oud pand in Frankrijk, lekkende daken en andere mankementen en een partner die niet kan klussen. En precies in deze situatie hebben de deelnemers Rick en Alex zich gemanoeuvreerd.

Het Roer Om... in Frankrijk

Het leek een grote droom: een nieuw leven beginnen in het Franse land met gezellige gasten in een chambre d'hôtes. Aan het oude pand dat ze hebben gekocht moet alleen nog veel gebeuren. En inderdaad, het toeristenverblijf in wording blijkt een lekkend dak te hebben. Ook is de oude septic tank verstopt. Verwijderen is de enige optie.

Rick en Alex

Rick kan niet klussen en het wordt Alex allemaal een beetje te veel in zijn eentje. Nu moeten ze er toch een professioneel klusbedrijf bijhalen en die kosten zitten niet in de begroting.

Meer over