Het roer om

Onverwachte herhalingen van Het Roer Om

SBS 6 - zondag 12 juni om 20:30

© https://redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/
Goed nieuws voor de fans van Het Roer Om! Door het floppen van Sander Lantinga's 4 Is Te Veel wordt de realityshow nu ook herhaald op de zondagavond van SBS6.

Sander Lantinga was nog maar net begonnen met zijn nieuwe amusementsshow 4 Is Te Veel , maar inmiddels zit het er alweer op. Al na twee afleveringen besloot SBS6 deze week het programma namelijk per direct van de buis te halen. Heel verwonderlijk is het niet: de eerste aflevering scoorde op prime time slechts 246.000 kijkers. De tweede aflevering deed het niet beter: slechts 233.000 mensen stemden erop af. Het tijdslot wordt daarom nu opgevuld met herhalingen van Het Roer Om.

Het Roer Om

In deze derde aflevering van het eerste seizoen is te zien hoe Jeroen en Sterre samen met hun drie kinderen Rotterdam verruilen voor het Franse platteland. In de Auvergne willen ze geheel zelfvoorzienend gaan leven, ver weg van de drukke samenleving, maar in een huis vol mankementen. Om inkomsten te vergaren gaan ze een mini-camping beginnen, maar hoe dit uitgevoerd moet worden weten ze niet. Hoe gaan zij deze uitdaging aan?

Meer over