Het roer om

Een gouden kans met grote gevolgen in Het Roer Om

SBS 6 - donderdag 30 maart om 20:29

© TalpaTV
Sven en Clariena zagen een ideale kans te leven en werken in hun geliefde Duitse stadje Wurzbach. Ze huren een woning met vakantiehuisje dat ze kunnen uitbaten. Maar de verhuurder weigert de vervallen woning op te knappen. Het Roer Om volgt hen bij dit avontuur.

Een bijzondere situatie in deze aflevering van Het Roer Om. Doorgaans kopen deelnemers aan het emigratieprogramma een pand in den vreemde, maar Sven en Clariena pakken het anders aan.

Het Roer Om

Het stel komt al jaren met veel plezier in het Oost-Duitse plaatsje Wurzbach in de deelstaat Thüringen. Ze krijgen een in hun beleving gouden kans als ze het aanbod krijgen een woning te huren met bijbehorend vakantiehuis. Het idee is om dat huisje uit te baten, maar het pand blijkt in erbarmelijke staat.

Sven & Clariena

Sven en Clariena menen dat het aan de verhuurder is om de vakantiewoning op te knappen, maar die partij geeft niet thuis. Uit pure noodzaak is het koppel gedwongen om andere bronnen van inkomsten te genereren, maar dit is niet hoe ze zich hun verblijf in Duitsland hadden voorgesteld.

Meer over