Het roer om

Nieuw seizoen Het Roer Om van start op SBS6

SBS 6 - zaterdag 15 januari om 21:25

Snackminnend Twente moet het doen zonder de snackbar van Miranda en Robert. Zij beginnen namelijk een restaurant in Gambia, het land waar ze zo van houden. Maar de start in hun nieuwe thuisland verloopt niet vlekkeloos, zo is te zien in deze aflevering van Het Roer Om.

Gambia heeft een ongekende aantrekkingskracht op Miranda en Robert. Jarenlang vierden ze er op allerlei plaatsen vakantie. Nu besluiten ze om Twente achter zich te laten en een nieuw leven in het Afrikaanse land op te bouwen. De snackbar die ze in Nederland runnen, verruilen ze voor een restaurant in Gambia.

Het Roer Om

In deze eerste aflevering van een vers seizoen Het Roer Om is te zien dat de start in hun nieuwe thuisland verre van vlekkeloos verloopt. Het restaurant heeft allerlei gebreken, waaronder een haperende stroomvoorziening. Maar Miranda en Robert laten ze zich niet zomaar uit het veld slaan. In De Gelderlander erkende Miranda vooraf dat een emigratie een risico is. "Maar als ik naar onszelf kijk, dan denk ik: dit kunnen wij. Dit gaat ons lukken."

Meer over