Boer zoekt vrouw

Boer Zoekt Vrouw: de reünie

Het is de vraag waar een heel seizoen naartoe is gewerkt: zijn de boeren geslaagd in hun missie een partner te vinden? Yvon Jaspers ontvangt op een landgoed in Brabant de negen deelnemers om te horen hoe het zit.

Het was een lange, hete zomer voor de deelnemers van Boer zoekt vrouw en een minstens zo zinderend najaar voor de kijkers van het populaire datingprogramma. Maar na elf afleveringen vol moeilijke momenten en veelzeggende stiltes is eindelijk duidelijk of de boeren in hun missie geslaagd zijn. Yvon Jaspers ontvangt alle negen boeren op een landgoed in Brabant om uitgebreid na te praten over hun ervaringen tijdens de speeddates, logeerweken en citytrips.

Leuke mannen

Miljoenen kijkers leefden mee met de stugge veeboer Marnix, de bijzonder goedlachse champignonteler Michelle en de ontwapenende hengstenfokker Steffi die maar niet kon geloven dat al die leuke mannen haar écht zagen zitten. Ze komen allemaal vertellen of na de opnames de liefde stand heeft gehouden.

Boer Remco

Misschien lag het aan de hitte, maar in het tiende seizoen kwam de romantiek pas vrij laat op gang. De eerste acht afleveringen was er bij geen van de boeren sprake van voorzichtige voorkeuren, vonkjes of intieme momenten. Pas nadat het definitieve keuzemoment gemaakt was, kwam iedereen los en bloeide er veel moois op. Wie geen moeite had met romantische gevoelens ontwikkelen was boer Remco. Hij zou oorspronkelijk de tiende boer zijn dit seizoen, maar toen bleek dat vrouwen op zijn verzoek een brief hadden geschreven, werd hij gediskwalificeerd. De liefde moet spontaan ontstaan in Boer zoekt vrouw.

Meer over:

Reageren