Adele - Live in New York City

19 december 2018 12:17 | kijktips | Door Televizier

© Copyright NBCUniversal Media, LLC. 2015 Cypyrights ? BBC
Na jaren van stilte was de Britse zangeres Adele in 2015 ineens terug met haar cd 25. In de legendarische Radio City Music Hall in New York gaf ze een optreden met haar grootste hits, waaronder 'Hello'.

Ze is pas dertig jaar oud, heeft drie albums gemaakt en is inmiddels niet meer weg te denken uit de popgeschiedenis: de Britse zangeres Adele. Eens in de zoveel jaar maakt ze een nieuw album en daarna is het weer even stil. Zo kwam ze in 2015 na vier jaar stilte op de proppen met een nieuw album: 25. Geheel volgens traditie vernoemde ze de cd naar haar leeftijd op het moment van schrijven.

Hello

Op 25 staat onder meer de hit 'Hello'. De lancering van dat nummer zorgde voor kijkcijferrecords op YouTube. Ze sloot 2015 af met een optreden in de legendarische Radio City Music Hall in New York, waarvan nu een tv-registratie te zien is: Adele - Live in New York City. Ze zingt daar haar grootste hits, waaronder het veelgeprezen 'Someone like you'.

Jimmy Fallon

De show Adele - Live in New York City was een eenmalige avond, aan elkaar gepraat door The tonight show-presentator Jimmy Fallon. Het concert scoorde hoge ogen in de Verenigde Staten en werd zelfs genomineerd voor vier Emmy Awards, onder meer in de categorie 'Outstanding Variety Special'. Dat is niet alleen te danken aan Adeles zangkunsten, maar ook aan de humor die ze deelde met presentator en komiek Jimmy Fallon.

Meer over