HLF8

Johnny de Mol, Hélène Hendriks en Sam Hagens nemen afscheid van HLF8

SBS 6 - vrijdag 7 april om 19:34

© William Rutten
Na vier seizoenen valt na vanavond het doek voor talkshow HLF8. In deze allerlaatste aflevering zal er dan ook stilgestaan worden bij zowel de hoogte- als dieptepunten.

Als er één talkshow behoorlijk wat heeft meegemaakt in een toch korte periode, is het HLF8 wel.

Johnny de Mol

HLF8 was in de zomer van 2021 voor het eerst te zien. De presentatie was in handen van Johnny de Mol, met Hélène Hendriks als vaste invaller. Toch is dat niet altijd zo gebleven. Johnny stopte eind april 2022 tijdelijk met de presentatie van het programma, na beschuldigingen van wangedrag. Héléne Hendriks en Leonie ter Braak namen de presentatie van hem over.

Inmiddels is Johnny echter alweer even te zien, voor één avond per week. Dit nadat de zaak tegen hem geseponeerd werd wegens gebrek aan bewijs. In combinatie met Sam Hagens en Hélène leek het er dus even op dat het programma nog jaren kon doorgaan, maar niets is minder waar.

HLF8

In maart 2023 bleek dat Talpa er vanwege de tegenvallende kijkcijfers toch geen toekomst inziet. Daarom is vanavond de allerlaatste aflevering te zien. Wat de kijker daarvan precies kan verwachten, is nog onduidelijk. Het zal waarschijnlijk een uitzending worden met zowel een lach als een traan.

Meer over