Hoe is het nu met de dames uit Hotter Than My Daughter?

Gordon ontvangt bij hem thuis oud-kandidaten van Hotter Than My Daughter. Hoe zien de dames eruit nu de camera's alweer een tijd uit hun leven zijn?

Gordon is er iedere keer weer verbaasd over hoe de deelnemers van Hotter Than My Daughter opknappen na een make-over van zijn stylisten. Zelf zijn ze vaak niet zo in hun nopjes met de metamorfose van ordinaire, schaars geklede vrouw voor wie hun omgeving zich schaamde, naar keurig nette dame. Tijd om eens terug te gaan naar oude kandidaten; hoe zien ze eruit nu de camera's alweer een tijd uit hun leven zijn?

Riekie en Gretta

In deze speciale laatste uitzending van het programma ontvangt Gordon een aantal oud-kandidaten bij hem thuis. Riekie en Gretta bijvoorbeeld, die in het voorjaar van 2014 aan bod kwamen in het Hotter Than My Daughter. Riekie hield van weinig verhullende zwarte kleding, het liefst versierd met zilverkleurige studs.

Van blond naar bruin

Haar dochter Gretta had moeite met de keuzes van haar moeder. Tijdens de make-over kreeg Riekie haar geliefde kleur zwart aan, maar wel mooi afgekleed. Ook werden haar haren van blond naar bruin geverfd. Heeft ze al haar niemendalletjes uit de kast vervangen voor een nieuwe, degelijkere garderobe?

Dit is voorlopig even de laatste aflevering van Hotter Than My Daughter. Volgens Gordon heeft het programma tijd nodig om weer leuk te worden.

Nu maar hopen dat Gordon zelf decent gekleed gaat wanneer Chantal Janzen komt logeren

Reageren