Hoge bomen

Frans Bauer te gast in Hoge Bomen

SBS 6 - zaterdag 26 februari om 21:25

© Talpa
Al twee seizoenen lang loopt Jeroen van der Boom met bekende gasten door hun leven. Dat doet hij aan de hand van muziek, foto’s, video’s en gesprekken. In deze derde reeks is zanger Frans Bauer de eerste gast.

Jeroen van der Boom ontvangt in Hoge bomen al twee seizoenen lang bekende gasten. Aan de hand van foto’s, video’s en muziek loopt hij door hun leven. De eerste gast van deze derde reeks is Frans Bauer.

Frans Bauer

Hij heeft al ruim 25 jaar een succesvolle zangcarrière. Ook op televisie doet hij het goed: met zijn eerste eigen programma, de realitysoap De Bauers, won hij in 2004 de Gouden Televizier-Ring. Samen met zijn grote liefde Mariska krijgt hij vier zonen.

Het gezin krijgt de schrik van hun leven als Mariska begin van het jaar wordt getroffen door een herseninfarct. Frans Bauer liet zich daarover eerder al los (zoals in de video hieronder), maar in deze aflevering van Hoge Bomen praat Mariska zelf voor het eerst openlijk over wat haar is overkomen.

De komende weken schuiven ook Sonja Bakker, Najib Amhali, Ronald Koeman en Maarten van der Weijden bij Van der Boom aan.

Meer over