Holland's got talent

De grote finale van Holland's Got Talent is aangebroken

RTL 4 - vrijdag 3 november om 20:01

© RTL
De tien allerbeste acts van het seizoen mogen in de finale van Holland's Got Talent nog eens laten zien wat ze in huis hebben. Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts bepalen vervolgens wie de hoofdprijs van 50.000 euro wint.

Na elf weken vol moeilijke beslissingen staan Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts voor het lastigste besluit in Holland's Got Talent. De vierkoppige jury krijgt in de ontknoping van de talentenjacht de tien beste acts van het seizoen nog eens te zien. En dat zijn: DC Passion, dansgroep IRON!, slangenjongetje Luke, ringdansduo Womanair, zangeres Rachella, de relatief onervaren rocker Raoel, gitaarvirtuoos Matthijs, acrobaten Rik & Aimee, danseres Alina en dansgroep Amilia Showteam. 

Lees ook: Alles over Holland's Got Talent 2023 

Holland's Got Talent

Ze hebben allemaal een nieuw optreden ingestudeerd waarmee ze willen laten zien dat ze alles in huis hebben om kans te maken op de hoofdprijs van 50.000 euro. Maar wie het lijstje met oud-winnaars bekijkt, bespeurt toch een vrij opmerkelijke trend: zangers hebben de laatste jaren geen schijn van kans. Soulzanger Nick Nicolai was in 2016 de laatste zingende winnaar, sindsdien hebben uitsluitend dansacts gewonnen.

Benieuwd wie er gaat winnen? De finale van Holland's Got Talent is op vrijdag 3 november vanaf 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over