Kledingwissel

Dit is er anders aan het nieuwe seizoen Holland's Got Talent in vergelijking met vorig jaar

RTL 4 - vrijdag 8 september om 20:02

© RTL
In de tweede auditieronde van Holland's Got Talent treedt een nieuwe stoet veelzijdige artiesten aan om indruk te maken op de jury. Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts bepalen wie doorgaat naar de halve finale.

De jury van Holland’s Got Talent zit klaar voor de tweede auditieronde. Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld en dat is ook te merken aan hun kleding. 

Holland's Got Talent

Vorig seizoen leek het alsof ze meerdere malen per auditieronde van outfit wisselden. Dat was geen bewuste keuze of goocheltruc, maar een foutje van de productie. De uitzendingen zijn geen chronologisch verslag van één draaidag: iedere aflevering is samengesteld uit beelden van alle auditiedagen om zo de spanning extra op te bouwen.

Kledingwissel

Dit slimme tv-trucje valt ineens extra op als de jury en de presentatoren bij iedere opname iets anders dragen. Om die reden heeft iedereen dit seizoen tot aan de halve finale steeds hetzelfde setje aan.

Meer over