Holland's got talent

Edson da Graça tot tranen geroerd in nieuwe aflevering Holland's Got Talent

RTL 4 - vrijdag 29 september om 20:02

© Videoland
Als je er niet van houdt om mensen met tranen in hun ogen op televisie te zien, moet je deze aflevering van Holland's Got Talent maar overslaan. Edson da Graça houdt het bepaald niet droog.

En dat allemaal dankzij marketing consultant Naomi de Jong.

Naomi de Jong

De 26-jarige Friese Naomi is naar Holland's Got Talent gekomen om haar muzikale talent te laten horen. "Ik ga een liedje voor jullie spelen op de piano. Ik heb een eigen nummer geschreven", maakt ze duidelijk. Nu is dat niet per se iets opvallends, maar de betekenis achter het liedje is dat wel: het gaat namelijk over het overlijden van haar vader in september 2022.

Ze wil hiermee mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt een hart onder de riem steken. "Het gaat meer over hoe je weer opstaat, terwijl er dingen gebeuren waar je geen invloed op hebt. In korte tijd zijn mijn stiefmoeder en vader overleden aan kanker. Dat heb ik meegenomen in mijn tekst, dus ik wil een eerbetoon uitdragen. Dus dat ga ik doen."

Naomi de Jong uit Holland's Got Talent 2023
Naomi de Jong uit Holland's Got Talent 2023

Edson da Graça

We gaan natuurlijk niet verklappen of Naomi door is of niet, maar één ding is zeker: haar optreden zal Edson niet onberoerd laten. Onlangs gaf hij bij Rooijakkers over de Vloer aan ook nog altijd te dealen met het gemis van zijn vader, die enkele jaren geleden is overleden.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag vanaf 20:00 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op 29 september 2023.

Meer over