Holland's got talent

Dit is er veranderd aan de regels in Holland's Got Talent 2023

RTL 4 - vrijdag 13 oktober om 20:02

© RTL
Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts maken zich in deze aflevering van Holland's Got Talent op voor de allerlaatste auditieronde. Een handjevol acts hoopt de juryleden te overtuigen van hun kunnen en door te mogen naar de halve finales.

Na zeven weken komt er een einde aan de auditierondes van Holland's Got Talent. De afgelopen afleveringen hebben juryleden Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts een keur aan artiesten aan zich voorbij zien trekken. Wie voldoende stemmen of een golden buzzer kreeg, leek verzekerd van een plek in de halve finales. Maar de regels zijn sinds het vorige seizoen enigszins aangepast.

Aanpassing in reglementen

Wie de audities overleeft, gaat door naar de volgende ronde (en dus nog niet automatisch naar de liveshows) Als alle acts geweest zijn, gaat de vierkoppige jury in beraad om te bepalen welke twintig acts uiteindelijk door mogen naar de twee halve finalerondes. Deze nieuwe aanpak zorgde afgelopen seizoen voor ophef onder kijkers die zo hun favorieten zonder genade zagen afvallen.

Wanneer is Holland's Got Talent op televisie?

Holland's Got Talent is sinds 1 september 2023 iedere vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Deze zevende aflevering volgt op vrijdag 13 oktober 2023.

Meer over