Holland's got talent

Welke vijf acts bemachtigen de laatste finaletickets van Holland's Got Talent?

RTL 4 - vrijdag 27 oktober om 20:02

© Videoland
De eerste vijf acts hebben afgelopen vrijdag hun plek in de finale van Holland's Got Talent veroverd, maar welke talenten voegen zich nog bij hen? In de tweede halve finale strijden opnieuw 10 acts tegen elkaar.

De spanning zal wederom tot het uiterste stijgen.

Lees ook: Alles over Holland's Got Talent 2023 

Holland's Got Talent

De fans van Holland's Got Talent hebben vorige week al kunnen zien hoe de eerste 10 acts de strijd met elkaar aangingen. Elk van hen moest zijn uiterste best doen, want slechts vijf van hen konden een felbegeerd ticket voor de finale bemachtigen.

Uiteindelijk waren de juryleden - Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts - het meest onder de indruk van dansgroep IRON, Eline & Joyce (Womanair), slangenjongen Luke, zangeres Rachella en dansact DC Passion.

Finale

In deze tweede halve finale laten de volgende tien acts zien wat ze in huis hebben. Onder hen bevinden zich onder andere de uit Oekraïne gevluchte danseres Alina, gitarist Matthijs, tweeling Senna en Danaé en de swingende oma Jean Martyn. Allemaal hopen ze met hun act de jury weg te blazen om zich zo te verzekeren van een plek in de grote finale. Lees hier alles over de kanshebbers van deze aflevering.

Wanneer is Holland's Got Talent op televisie te zien?

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op vrijdag 4 november 2023 is de finale te zien.

Meer over