Holland's got talent

De eerste halvefinalisten van Holland's Got Talent 2023 nemen het tegen elkaar op

RTL 4 - vrijdag 20 oktober om 20:02

© Videoland
Tien acts strijden in de halve finale van Holland's Got Talent voor een plaatsje in de slotfase. Iedereen heeft een nieuw optreden voorbereid om juryleden Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts weer voor zich te winnen.

Na zeven lange auditieweken is het tijd voor de halve finales in Holland's Got Talent. Juryleden Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts bepaalden vorige week pas in hun speciale juryberaad wie definitief finalemateriaal is. Tot groot ongenoegen van de kijkers.

Golden Buzzer

Een ding is wel zeker: iedereen die een golden buzzer kreeg tijdens de audities mag gegarandeerd door. Dit betekent sowieso een weerzien met de 55-jarige crooner Maarten, ook dansgroep MMA keert terug evenals de jonge meiden van danscrew D&D Three. In de eerste halve finale maken vanavond tien acts hun opwachting, met elk een gloednieuw optreden om de jury opnieuw voor zich te winnen.

Lees ook: Deze talenten zijn te zien in de eerste halve finale van Holland’s Got Talent 

Wanneer is Holland's Got Talent op televisie?

Holland's Got Talent is sinds 1 september 2023 iedere vrijdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Deze nieuwste aflevering volgt op vrijdag 20 oktober 2023.

Meer over