Hollandse makelaars aan de Costa

Nieuw realityprogramma Hollandse Makelaars aan de Costa van start

RTL 5 - maandag 10 oktober om 20:30

© Pixabay
De Spaanse Costa is populair bij Nederlanders. Landgenoten die er een huis willen kopen, doen dat vaak met de hulp van Nederlandse makelaars die de markt goed kennen. Zij geven in het nieuwe realityprogramma Hollandse Makelaars aan de Costa een inkijkje in hun dagelijkse werkzaamheden.

De Costa is Spaans grondgebied, maar soms lijkt het wel Nederlands territorium. Elk jaar trekken Nederlanders in groten getale naar de Spaanse kust: jongeren die op feestvakantie gaan, ouderen die er overwinteren en gezinnen die teruggaan naar hun vaste campings en hotels aan de Costa del Sol.

Hollandse Makelaars aan de Costa

Het zijn echter niet alleen de Nederlandse toeristen die er hun stempel drukken; er zijn heel wat landgenoten die zich permanent in Spanje willen vestigen. Voor hen is het fijn als ze bij de aanschaf van een huis niet op een taalbarrière stuiten. Ze hebben dan ook veel profijt van Nederlandse makelaars die werkzaam zijn in Spanje.

Realityprogramma

In Hollandse Makelaars aan de Costa geven zij een inkijkje in hun dagelijkse werkzaamheden, waarbij het volledige koopproces aan bod komt.

Meer over