Home Again

Reese Witherspoon heeft een groen blaadje

RTL 8 - woensdag 9 september om 20:27

© https://medien.sky.de
Een gescheiden vrouw vindt opnieuw de liefde. Bijzonder: haar nieuwe vlam is een stuk jonger dan ze zelf is.

In ruim honderd jaar filmgeschiedenis is het een soort vuistregel geworden dat de mannelijke hoofdpersoon een stuk ouder is dan zijn vrouwelijke tegenspeler.

Home Again

De films waarin de vrouwelijke hoofdpersoon ouder is dan haar love interest zijn op één hand te tellen. De romantische komedie Home Again is zo'n film.

Na haar scheiding keert Alice (Reese Witherspoon) terug naar Los Angeles, naar het riante huis van haar overleden vader, een Oscarwinnend regisseur.

Tijdens een avondje stappen komt Alice drie jonge filmmakers tegen: de knappe Harry (Pico Alexander), zijn broer Teddy en hun vriend George. Als ze hoort dat ze op straat komen te staan, biedt Alice hun haar gastenverblijf aan.

Het vreemde samengestelde gezinnetje – Alice, haar twee dochters, haar jonge vlam Harry, en Teddy en George – heeft het heel fijn samen. Maar dan staat Alice’ ex (Michael Sheen) plots voor de deur.

Reese Witherspoon

Het huis waar Reese Witherspoon in Home Again woont bestaat echt. En er hebben ook beroemdheden gewoond.

Cindy Crawford is een van de beroemde oud-bewoners van het huis. Voor haar woonde filmproducer Stephen J. Friedman in het optrekje.

Meer over