Home Alone 2: Lost in New York

Home Alone 2: Lost in New York: Macaulay Culkin gaat naar The Big Apple

NET 5 - zondag 26 december om 18:05

© ftp://193.138.67.49
Geen Kerst zonder Home Alone. Heb je gisteren op Kerstavond het eerste deel gezien? Dan kun je vandaag lekker verder met Home Alone 2: Lost in New York.

In Home Alone bleef Kevin McCallister (Macaulay Culkin) alleen thuis achter, terwijl zijn hele familie op vakantie ging. Je zou denken dat de McCallisters na dat avontuur wel wat beter op hun zoontje zouden letten.

Home Alone 2: Lost in New York

Nou, nee dus. Een jaar later gaat het weer mis. In Home Alone 2: Lost in New York willen de McCallisters niet naar Parijs om Kerst te vieren, maar naar Miami.

In het begin lijkt alles prima te verlopen. De kleine Kevin zit gewoon in de auto en ook op het vliegveld is hij nog van de partij. Toch gaat het ook dit jaar weer helemaal mis: in de haast om hun vliegtuig te halen verliezen pa en ma Kevin toch weer uit het oog.

Als hun vliegtuig eenmaal in de lucht hangt, is Kevin nergens te bekennen. Die zit in zijn eentje in een ander vliegtuig, dat onderweg is naar New York.

Donald Trump

Kevin kijkt zijn ogen uit in The Big AppleHij regelt een chique hotelkamer voor zichzelf en leeft zich helemaal uit in de mooiste speelgoedwinkels van de stad.

New York mag dan een enorme stad zijn, Kevin komt toch een paar bekenden tegen: Harry en Marv, de sullige boeven uit de eerste Home Alone-film.

Het hotel waar Kevin verblijft had tijdens de opnames van Home Alone 2: Lost in New York een beroemde eigenaar: Donald Trump.

De voormalig president van Amerika heeft ook een piepklein rolletje in de film. Hij speelt zichzelf.

Meer over