Homicide's Elite

Duistere zaakjes in true crime-reeks Homicide's Elite

Crime + Inv. - donderdag 4 november om 21:00

© egrygiel@kommitetpr.pl
Ben je toe aan een nieuwe en spannende serie? Crime+Investigation zendt vanaf vanavond Homicide's Elite uit, over twee toprechercheurs en hun waargebeurde, geruchtmakende zaken.

De Crime+Investigation-reeks Homicide’s Elite draait om de energieke en charismatische detectives David Quinn en Vince Valzques. Samen hebben ze al aan honderden zaken gewerkt en één ding staat bij dit topduo vast: als ze een zaak onderzoeken, belanden de slechteriken in de gevangenis.

Moordzaak

In de eerste aflevering staan deze fijne mannen direct voor hun raadsel als alleenstaande moeder Tereon Grant midden in de nacht wordt vermoord.

Alle tekenen lijken te wijzen naar haar ex-vriend, maar is hij wel echt de dader? Die vraag wordt belangrijker dan ooit als de rechercheurs dieper in de zaak graven en een duister geheim ontdekken dat alles verandert. Is de echte dader hun te slim af? 

True Crime

Deze eerste aflevering is pas het begin. De volledige serie toont de meest verbijsterende, schokkende en hartverscheurende zaken waaraan Quinn en Velazquez de afgelopen 50 jaar hebben gewerkt. De kijker krijgt alles in geuren en kleuren te zien; van de eerste 112-oproep tot elke wending, arrestatie en natuurlijk de veroordeling.

Homicide's Elite is vanaf 4 november iedere donderdag om 21.00 uur exclusief te zien bij Crime+Investigation. Iedere zondag om 19:10 uur volgt de herhaling.

Meer over