Hot Pursuit

Op de vlucht met Reese Witherspoon en Sofia Vergara

In Hot Pursuit moet een niet al te competente politieagent (Reese Witherspoon) een Latijns-Amerikaans gangsterliefje (Sofía Vergara) beschermen tegen corrupte agenten en moordlustige maffiatypes.

Cooper (Reese Witherspoon) is een overijverige politieagent, die altijd alles volgens het boekje wil doen. In de misdaadkomedie Hot Pursuit krijgt ze de opdracht van haar leven. Ze moet Felipe Riva, belangrijke getuige in het proces tegen een drugskartel, en zijn vrouw bewaken.

Hot Pursuit

Dat begint meteen niet al te lekker: Cooper slaagt er niet in te voorkomen dat de Mexicaanse drugsmaffia Riva zonder pardon executeert. Zijn vrouw Daniella (Sofía Vergara) overleeft die aanslag, maar nu heeft iedereen het op haar gemunt.

Nu is het in Hot Pursuit dus aan Cooper om ervoor te zorgen dat de kersverse weduwe niets overkomt. Dat wordt geen makkie: niet alleen heeft de Mexicaanse maffia het op Daniella gemunt, er zit ook nog een stel corrupte agenten achter haar aan. Niet bepaald types waar je zo even mee afrekent dus.

Sofía Vegara

Om alle aanvallen met succes af te kunnen slaan, zullen Cooper en Daniella goed samen moeten werken, maar ook dat gaat nog een hele kluif worden. De hoofdpersonen in Hot Pursuit zijn namelijk in alles elkaars tegenpolen. 

Witherspoons Cooper is klein, blond, overijverig en nogal keurig, terwijl Vergara alle latinaclichés uit de kast trekt voor Daniella: ze is wulps, verwend en luidruchtig.

 

Meer over:

Reageren