Hot Tub Time Machine

Terug in de tijd met John Cusack in Hot Tub Time Machine

Paramount - dinsdag 23 augustus om 20:30

© http://info.sky.de/
Vier vrienden genieten in Hot Tub Time Machine van een welverdiende vakantie. Als de drank rijkelijk vloeit en ze in een bubbelbad stappen, gaan ze plots terug naar het jaar 1986.

Vier jeugdvrienden zijn allemaal doodongelukkig met hun leven. Nick (Craig Robinson) wordt mesjogge van zijn vrouw en heeft een verschrikkelijke baan, Lou (Rob Corddry) is eigenlijk te oud voor zijn uitbundige feestgedrag, Adam (John Cusack) is door zijn vriendin aan de kant gezet en zijn neefje Jacob (Clark Duke) woont nog altijd bij hem in de kelder. 

Hot Tub Time Machine

Om te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit gaan ze naar het skioord waar ze vroeger de beest uithingen. Het appartement van de heren is heerlijk luxe.

Nick, Lou, Adam en Jacob hebben zelfs een eigen jacuzzi. Na een avondje doorhalen komen ze er in Hot Tub Time Machine achter dat het bubbelbad een tijdmachine is.

Als ze dat ontdekken, zijn ze al teruggeflitst naar 1986. Dat klinkt als een probleem, maar zo zien Lou, Adam Jacob en Nick het niet.

Ze grijpen de kans om hun jeugd nogmaals te beleven met beide handen aan. Maar dan natuurlijk ‘met de kennis van nu’.

John Cusack

De makers van Hot Tub Time Machine hadden niet veel nodig om John Cusack ervan te overtuigen de rol van Adam te spelen. De acteur vond de titel van de film al geniaal.

Zo geniaal zelfs dat hij naar eigen zeggen het script niet eens meer hoefde te lezen. Hij wist het al lang zeker: in een film met zo’n titel wilde hij sowieso spelen.

Meer over