House

Bingewatchen: House is terug met dubbele afleveringen op Paramount Network

Paramount - maandag 26 juni om 18:33

© FOX

Maak je klaar voor een overdosis aan medische mysteries en doktoren, want House is terug. Vanaf maandag 26 juni kijk je iedere doordeweekse avond om 18:30 uur naar een dubbele aflevering van deze fijne ziekenhuisserie op Paramount Network.

Bingewatchen maar!

House 

House heeft eigenlijk amper nog introductie nodig. Deze Amerikaanse medische reeks liep van 2004 tot 2012 en volgt het leven van Dr. Gregory House, een briljante maar ietwat onconventionele en cynische arts. House, gespeeld door Hugh Laurie, leidt in de reeks een team van jonge artsen op in het fictionele Princeton-Plainsboro Teaching Hospital, waar ze zich aflevering na aflevering buigen over complexe medische gevallen en zeldzame ziektes.

De reeks kreeg gedurende de acht seizoenen veel lof vanwege zijn scherpe dialogen, intelligente verhaallijnen en vooral uitstekende acteerprestaties. Niet zo gek dus dat Hugh Laurie de afgelopen jaren meerdere prijzen op zijn naam heeft gezet, waaronder meerdere People's Choice Awards, een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award in de categorie 'Most Outstanding Performance by an Male Actor in A Drama Series'.

Seizoen vier

Heb je nu zin om je (opnieuw) onder te dompelen in de medische wereld van dr. Gregory House? Dan is er goed nieuws. De komende weken zendt Paramount Network van maandag t/m vrijdag een dubbele aflevering uit van het vierde seizoen. Verwacht dus ook heel wat mysteries en lekker veel drama. 

In de eerste aflevering, die je vanavond om 18:30 uur al kan zien, gaat dr. House via een geheel eigen sollicitatieprocedure op zoek naar nieuwe teamleden. De 40 sollicitanten worden door hem genummerd en op de proef gesteld. Zo hoopt hij de beste kandidaten eruit te pikken.

Benieuwd of dit ook de juiste manier is? Kijk dan vanavond om 18:30 uur naar een dubbele aflevering op Paramount Network. Deze tv-zender is te vinden via Ziggo-kanaal 16 en KPN-kanaal 13.

Meer over