How Do You Know

Reese Witherspoon twijfelt in How Do You Know

Com. Centr. - vrijdag 21 januari om 20:30

Hoe weet je eigenlijk of je nieuwe liefde ook de liefde van je leven is? Reese Witherspoon probeert het in de romcom How Do You Know uit te zoeken.

Lisa (Reese Witherspoon) speelt softbal, en ze is er goed in ook. Haar teamgenoten lopen ook nog eens met haar weg. Toch is er een probleempje: Lisa is al bijna dertig.

How Do You Know?

En een softballer van dertig, die is al zo goed als bejaard. Vandaar dat haar coach Lisa aan het begin van How Do You Know uit het team zet: het is tijd voor Lisa om plaats te maken voor jong talent.

Wat ze nu verder met haar leven moet? Lisa heeft eigenlijk geen idee. Een ding is zeker: vrije tijd heeft ze voorlopig genoeg.

Die tijd is al snel behoorlijk gevuld. Met maar liefst twee mannen.

Aan de ene kant is daar de rokkenjagende profhonkballer Matty (Owen Wilson). Aan de andere kant zakenman George (Paul Rudd).

Is een van die twee de ware voor Lisa? En welke dan?

En hoe weet je eigenlijk of iemand de ware is? Je ziet het in How Do You Know.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon wilde goed voor de dag komen als softbalspeler. Daarom trainde ze maandenlang twee tot drie uur per dag.

Dat was uiteindelijk grotendeels voor niks. In How Do We Know is de actrice alles bij elkaar zo'n twintig seconden softballend te zien.

Meer over