Hunted into the wild vips

Welke bekende duo's slagen er net als Laura en Rick in om Hunted Into the Wild te winnen?

NPO 1 - maandag 13 mei om 20:34

© AVROTROS
De opgejaagde BN‘ers van Hunted into the Wild VIPS kunnen tactiek afkijken bij Laura en Rick uit Zwolle, de winnaars van de reguliere reeks. Zij pakten het spel aan als een potje schaak en probeerden de hunter constant een stap voor te zijn.

Voor de opgejaagden in Hunted Into the Wild VIPS komt de eindstreep in zicht. Voor tips kunnen de BN’ers terecht bij Rick en Laura uit Zwolle. Zij wonnen de reguliere versie van het programma.

Rick en Laura

In het AD vertelde Laura hun geheim: het spel aanpakken als een potje schaak. “Je denkt continu na over welke stap de tegenpartij doet en welke stap wij dan moeten doen.” Het stel moest tijdens hun vlucht constant alert zijn en dat maakte dat ze eenmaal thuis moesten acclimatiseren.

Tegen de lokale nieuwssite Indebuurt Zwolle vertelt ze ‘tijdens het slapen wel één oog open te houden’. “Ook thuis in Zwolle dachten we dat de hunters kwamen. We waren het avontuur in onze dromen aan het verwerken. Het duurde wel een week voordat we ons weer konden focussen op het werk.”

Wanneer is Hunted into the Wild VIPS op televisie te zien?

Hunted into the Wild VIPS is iedere maandag om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

Meer over