Hunted vips

De zoektocht naar de VIPS gaat door in Hunted

NPO 3 - maandag 14 februari om 20:29

© AVROTROS
De overgebleven stellen van Hunted VIPS zijn al over de helft van de speeltijd. Langzaam maar zeker krijgen ze de coördinaten van het extractiepunt. Dit motiveert de jagers onder leiding van Sander Schaepman om de druk op te voeren.

Met nog twee afleveringen tot de grote ontknoping van Hunted VIPS kunnen de overgebleven voortvluchtigen de winst al ruiken. Tot nu toe zijn ze de jagers onder leiding van Marcel van de Ven en Sander Schaepman steeds te slim af geweest. Zo wisten Tatum en Mingus Dagelet zich in de beginfase met succes te vermommen met pruiken.

Daniël Boissevain

Toch is er niet voor iedereen succes. Daniël Boissevain en zijn zoon Robin dachten het slim aan te pakken door juist dicht in de buurt te blijven van het Amsterdamse hotel waar hun vlucht begon. Die fout kwam hen duur te staan: dankzij camerabeelden kregen de jagers hen snel in de smiezen.

Die fout maakt de rest niet: ze zijn inmiddels druk bezig de coördinaten van het extractiepunt te verzamelen waarmee ze uiteindelijk kunnen ontsnappen. Maar de hunters voeren de druk op.

Meer over