I can see your voice

De start van een gloednieuw seizoen I Can See Your Voice

RTL 4 - vrijdag 21 januari om 19:59

© RTL
Het veelbesproken en omstreden The Voice of Holland maakt de komende weken plaats voor een gloednieuwe reeks van I Can See Your Voice. Ook in dit derde seizoen moet een panel aan BN'ers vooraf een inschatting maken of zes kandidaten zo goed zingen als een nachtegaaltje of zo vals als een kraai.

Marieke Elsinga, Fred van Leer, Edsilia Rombley en Danny de Munk mogen hun oordopjes weer indoen, want het nieuwe seizoen van I Can See Your Voice staat voor de deur. Ook deze reeks moeten ze raden welke kandidaten wél kunnen zingen en welke niet. Dit moeten ze bepalen aan de hand van diverse rondes: van een playbackronde, een korte video met één korte noot tot de praatstem. 

Jan Smit

Toch doen ze dit niet voor zichzelf. Het panel aan BN'ers heeft namelijk enkel een adviserende rol voor een wisselende BN'er en zijn of haar fan. In de eerste aflevering treedt gastartiest Jan Smit aan samen met zijn fan Shirley. Als het ze lukt om uiteindelijk de juiste artiest over te houden, gaat Shirley naar huis met een mooi geldbedrag.

Meer over