I can see your voice

Carlo Boszhard is terug met een kersvers seizoen I Can See Your Voice

RTL 4 - donderdag 19 oktober om 20:32

© RTL
In het vijfde seizoen van I Can See Your Voice bestaat het panel uit Fred van Leer, Marieke Elsinga en Danny de Munk. Het trio krijgt wekelijks versterking van een gastpanellid die ook in duet gaat met de finalist. Jelka van Houten mag als eerst.

Het vijfde seizoen van I Can See Your Voice begint met een wisseling van de wacht. Na vier reeksen een vaste waarde te zijn geweest in het panel, doet Edsilia Rombley een stapje terug. Danny de Munk maakt echter opnieuw zijn opwachting in de muzikale show waarin alles draait om de vraag wie kan zingen en wie als de beste doet alsof.

Danny de Munk

De Munk gaat samen met vaste panelleden Fred van Leer en Marieke Elsinga de komende weken weer proberen te achterhalen wie over een gouden keeltje beschikt. Ze krijgen iedere aflevering versterking van een gastpanellid dat ook in duet gaat met de laatst overgebleven kandidaat. Actrice Jelka van Houten mag het spits afbijten, het is voor haar te hopen dat ze het podium deelt met een finalist die wel degelijk alle noten kan raken.

Wanneer is I Can See Your Voice op televisie te zien?

I Can See Your Voice is vanaf 19 oktober 2023 iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Het neemt hiermee de plek over van Casa di Beau.

Meer over