I can see your voice

Emma Heesters waagt een gokje in I Can See Your Voice

RTL 4 - woensdag 5 oktober om 20:31

© AVROTROS
Emma Heesters is met haar 26 lentes een veelbelovend artiest. Vanavond moet in I Can See Your Voice blijken of ze ook andere zangers kan herkennen zonder dat ze een noot zingen. Aan het eind van de show zingt ze namelijk met de finalist haar hit 'Loop niet weg'.

In de zesde aflevering van I Can See Your Voice krijgen vaste panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley versterking van iemand die sinds haar deelname aan Beste Zangers niet meer weg te denken is uit de Nederlandse showbiz. We hebben het natuurlijk over Emma Heesters. Lukt het de Loop niet weg-zangeres om de valse kraaien te onderscheiden van de nachtegaaltjes en zo de gast van de week te helpen aan een lekker geldbedrag?

Emma Heesters in I Can See Your Voice

Aan haar ervaring met het programma zal het in ieder geval niet liggen. De zangeres stond in december 2020 namelijk al eens op dit podium en zong ze - gelukkig voor haar - een duet met iemand die van wanten wist. Of dat deze week ook het geval is, blijft nog lekker mysterieus. Je ziet het vanavond vanaf 20:30 uur op RTL4.

Meer over