I can see your voice

Dit tv-programma komt in plaats van de finale van Het Perfecte Plaatje

RTL 4 - woensdag 10 juli om 20:34

© RTL / William Rutten
Eigenlijk stond op deze woensdag 10 juli de grote finale van Het Perfecte Plaatje op Reis gepland, maar die is helaas uitgesteld vanwege het voetbal. In plaats daarvan zendt RTL 4 een herhaling uit van I Can See Your Voice.

Op deze woensdag 10 juli zou eindelijk duidelijk worden wie Het Perfecte Plaatje op Reis heeft gewonnen: Fresia Cousiño Arias of Kaj Gorgels. Zij lieten de afgelopen weken onder anderen Danny de Munk, Susan Visser, Mark Baanders en Sophie Bouquet achter zich en hoefden nog maar enkele opdrachten uit te voeren.

Het Perfecte Plaatje op Reis

Maar helaas zullen alle fans nog even geduld moeten hebben. Vanwege de populariteit van het EK Voetbal koos RTL er begin deze week voor om te schuiven met de programmering. De finale van Het Perfecte Plaatje is hierdoor pas op vrijdag 12 juli vanaf 20:35 uur te zien. En in plaats daarvan zie je op deze woensdag 10 juli een herhaling van I Can See Your Voice, het muzikale programma met Carlo Boszhard.

I Can See Your Voice

Om precies te zijn betreft het hier de achtste aflevering van het vijfde seizoen waarin Mart Hoogkamer zijn opwachting maakt. De in Leiden geboren zanger zal samen met zijn fan moeten proberen te achterhalen wie van de groep onbekende deelnemers echt kan zingen en wie niet. Er staat veel op het spel: Mart zingt aan het einde van de uitzending met de overgebleven kandidaat het duet My Way.

Benieuwd? I Can See Your Voice is op woensdag 10 juni vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over