I can see your voice

Nielson waagt een gokje in I Can See Your Voice

RTL 4 - vrijdag 4 maart om 20:07

© ANP / Pieter Stam de Jonge
Singer-songwriter Nielson moet in deze aflevering van I Can See Your Voice samen met Edsilia Rombley, Fred van Leer, Danny de Munk en Marieke Elsinga zien uit te vinden wie van zeven kandidaten een goede stem heeft. Met de winnaar zingt hij een duet, zuiver of vals.

In deze aflevering van I Can See Your Voice blijkt of playbackers herkennen een ijskoud kunstje is voor Nielson. De 32-jarige singer-songwriter, bekend van hits als ‘Sexy als ik dans’ en ‘Mannenharten’, probeert samen met het panel uit te vinden wie van de zeven kandidaten echt kan zingen en wie de boel op meesterlijke wijze bedot.

Nielson

Als nieuwkomer staat Nielson voor een bijna onmogelijke opgave, zelfs vaste panelleden Fred van Leer, Edsilia Rombley, Danny de Munk en Marieke Elsinga tasten elke week weer in het duister. Volgens Van Leer krijgen alle deelnemers achter de schermen instructies hoe ze zo veel mogelijk verwarring kunnen zaaien. Hopelijk laat Nielson zich niet van de wijs brengen, anders zingt hij in de finale zijn lied ‘IJskoud’ met een valse kraai.

Meer over