I can see your voice

Nikkie de Jager raadt een rondje mee in I Can See Your Voice

RTL 4 - donderdag 30 november om 20:32

© Rob Jacobs
Nikkie de Jager helpt I Can See Your Voice-panelleden Marieke Elsinga, Danny de Munk en Fred van Leer in hun zoektocht naar de nachtegaaltjes tussen de valse kraaien. De visagiste kan zelf niet zingen, daarom neemt Danny de honneurs waar in het slotduet.

In deze aflevering van I Can See Your Voice kunnen panelleden Danny de Munk, Marieke Elsinga en Fred van Leer alvast één valse kraai aanwijzen. Gastpanellid Nikkie de Jager kan absoluut niet zingen, toch helpt de visagiste mee met de wekelijkse zoektocht naar het ware zangtalent tussen kandidaten die net doen alsof.

Nikkie de Jager

Dit betekent ook dat De Jager verstek laat gaan tijdens de finale. Danny de Munk neemt de honneurs voor haar waar en gaat in duet met de laatst overgebleven kandidaat.

In vijf seizoenen is Nikkie de Jager pas de tweede gast die niet zelf kan zingen. Vorig jaar maakte Miljuschka Witzenhausen haar opwachting in het programma. De tv-kok liet zich tijdens de ontknoping vervangen door Edsilia Rombley die tot dit seizoen vast panellid was van de show.

Wanneer is I Can See Your Voice op televisie te zien?

I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Deze aflevering volgt op 30 november 2023.

Meer over