I can see your voice

Raden met Ruth Jacott in I Can See Your Voice

RTL 4 - vrijdag 18 februari om 20:08

© William Rutten
Ruth Jacott probeert in deze nieuwste aflevering van I Can See Your Voice te achterhalen wie van de zeven bont uitgedoste deelnemers echt kan zingen. Het is te hopen voor de zangeres dat ze het goed heeft, want ze zingt ‘Blijf bij mij’ met de finalist.

Alle zeven kandidaten staan erbij als volleerde artiesten, maar wie van hen hebben echt een zangstem? Dat is elke week de vraag in I Can See Your Voice. Slechts een paar van de prachtig uitgedoste deelnemers klinken als nachtegalen, de rest is vooral heel goed in playbacken.

Edsilia Rombley

Vaste panelleden Edsilia Rombley, Fred van Leer, Danny de Munk en Marieke Elsinga hebben inmiddels allemaal hun eigen manier gevonden om echt van nep te onderscheiden. Zo let zangeres Rombley heel goed op iemands ademhaling. Wie tijdens uithalen in liedjes niet duidelijk genoeg ‘meeademt’, is direct verdacht.

Ruth Jacott

Hopelijk heeft ze die tip meegegeven aan collega Ruth Jacott en haar fan. Zij mag deze week in de finale haar grote hit ‘Blijf bij mij’ zingen met de laatst overgebleven deelnemer.

Meer over