I can see your voice

Soy Kroon maakt zijn opwachting in I Can See Your Voice

RTL 4 - donderdag 23 november om 20:31

© Videoland
Marieke Elsinga, Fred van Leer en Danny de Munk staan er deze week in I Can See Your Voice niet alleen voor. Ze krijgen hulp van niemand minder dan Soy Kroon, de veelzijdige acteur, zanger en presentator.

Soy Kroon heeft eigenlijk nauwelijks nog een introductie nodig. Of je hem nu kent van zijn rol als Sil Selmhorst in Goede Tijden, Slechte Tijden, zijn bijdrages aan Hoogvliegers, Costa!! en The Passion of zijn deelnames aan Wie Is de Mol? en Make Up Your Mind, Soy Kroon heeft zijn stempel al op veel plekken gedrukt. Laten we ook niet vergeten dat hij schitterde op het Gouden Televizier-Ring Gala 2022, waar hij de Televizier-Ster Talent in ontvangst mocht nemen.

Soy Kroon

Met name zijn deelname aan Make Up Your Mind kan van pas komen in deze aflevering van I Can See Your Voice, vooral als het gaat om playbacken. Soy begrijpt als geen ander hoe moeilijk lipsyncen eigenlijk is. "Lipsyncen is echt lastiger dan je denkt, dus ik ga niet te veel letten op wie dat ene woordje heeft gemist. Ik ga me meer richten op het totaalplaatje," aldus de enthousiaste acteur en zanger in de aflevering.

Wanneer is I Can See Your Voice op televisie te zien?

I Can See Your Voice is iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Terug- en vooruitkijken is mogelijk via Videoland.

Meer over