I can see your voice

Thomas Berge versterkt het vaste panel van I Can See Your Voice

RTL 4 - donderdag 2 november om 20:31

© Videoland
Thomas Berge versterkt het vaste panel van I Can See Your Voice bestaande uit Marieke Elsinga, Fred van Leer en Danny de Munk. Het viertal speelt voor deelnemer Danielle die met het prijzengeld graag een mooie reis met haar gezin wil maken.

In de eerste plaats is I Can See Your Voice vooral een gezellig gokspelletje waarbij alles draait om de vraag wie van de zeven artiesten daadwerkelijk kan zingen en wie meesterlijk doet alsof. Maar voor kandidaten valt er serieus geld te verdienen bij de spelshow van presentator Carlo Boszhard.

Thomas Berge

Wie de nachtegalen weet te onderscheiden van de valse kraaien gaat naar huis met 10.000 euro. Dat geld kan deelnemer Danielle goed gebruiken. Ze heeft een zware tijd achter de rug en zou daarom graag met haar gezin een mooie reis maken.

De drie vaste panelleden Fred van Leer, Marieke Elsinga en Danny de Munk voorzien Danielle tijdens de show van advies. Het trio krijgt op hun beurt deze week versterking van volkszanger Thomas Berge die eveneens voor de winst gaat.

Wanneer is I Can See Your Voice op televisie te zien?

I Can See Your Voice is sinds 19 oktober 2023 iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL4. Deze aflevering is te zien op 2 november 2023.

Meer over