I can see your voice

Trijntje Oosterhuis krijgt herkansing in I Can See Your Voice

RTL 4 - woensdag 7 september om 20:29

© RTL
Trijntje Oosterhuis is deze week in I Can See Your Voice gastpanellid en moet samen met Edsilia Rombley, Fred van Leer en Marieke Elsinga zien te bepalen wie van de zeven kandidaten een gouden keeltje heeft. In de finale waagt de zangeres zich aan een duet.

Trijntje Oosterhuis maakt haar rentree bij I Can See Your Voice. De zangeres was al eens te gast in het eerste seizoen. Toen kon ze in de finale een prachtig duet zingen met dragqueen Vicky Mirage die een stem als een klok bleek te hebben.

Trijntje Oosterhuis

Sindsdien is er heel wat veranderd bij de vrolijke raadshow. In de begindagen maakten artiesten geen deel uit van het panel, maar dit seizoen moeten ook zij vrolijk meeraden. Daarom neemt Oosterhuis vanavond plaats naast vaste panelleden Edsilia Rombley, Marieke Elsinga en Fred van Leer.

I Can See Your Voice

De spelregels zijn gelukkig ongewijzigd. Er komen wederom zeven deelnemers voorbij die allemaal net doen alsof ze over een gouden strot beschikken. Trijntje en de rest doen hun best de nachtegalen te onderscheiden van de valse kraaien.

Meer over