I Feel Pretty

Groot gelijk: Amy Schumer houdt van zichzelf in vrolijke comedy

NET 5 - donderdag 16 september om 22:45

© https://kommunikation.mediengruppe-rtl.de
Na een harde val is een onzekere vrouw ineens niet zo verlegen meer. Sterker nog: ze vindt zichzelf de mooiste vrouw op aarde. Amy Schumer steelt de show in I Feel Pretty.

Renee is over alles onzeker: over haar uiterlijk, haar leven en haar werk. Door die onzekerheid leidt ze een teruggetrokken leventje. Tot alles in één klap verandert. Letterlijk.

I Feel Pretty

Door een bizar ongelukje in de sportschool valt Renee (Amy Schumer) op haar hoofd. En hard ook, ze raakt buiten bewustzijn. Als ze weer bijkomt is haar onzekerheid als sneeuw voor de zon verdwenen. Renee is in I Feel Pretty plots een supermodel met killer body, in haar hoofd althans. Want Renee ziet er niet opeens anders uit. Dat dénkt ze alleen maar. Nu ze zo overloopt van het zelfvertrouwen, durft ze de hele wereld aan. Ze solliciteert met succes naar die gedroomde baan en ook in de liefde loopt alles opeens op rolletjes. 

Amy Schumer

Amy Schumer toont in het moderne sprookje I Feel Pretty schaamteloos haar curves. De comédienne weet als geen ander te verbeelden hoe de rest van de vrouwelijke mensheid zonder Doutzen Kroes-looks door het leven moet gaan. Is het leven echt makkelijker voor mooie mensen? Of doet zelfvertrouwen en lak aan de rest hebben minstens net zoveel?

Meer over