Ice Age: Continental Drift

Eekhoorn Scrat veroorzaakt een aardverschuiving in Ice Age: Continental Drift

Com. Centr. - zaterdag 7 oktober om 20:30

© 20th Century Fox
Eekhoorn Scrat heeft al veel pech gehad bij zijn missie om een eikel te pakken te krijgen, maar in Ice Age: Continental Drift veroorzaakt hij wel hele grote problemen.

In deze vierde Ice Age-film is eekhoorn Scrat in zijn niet aflatende 'jacht' op de hem zo geliefde eikel de oorzaak van een flinke hoeveelheid natuurgeweld.

Ice Age: Continental Drift

Hij krijgt het namelijk voor elkaar om de zogeheten continentverschuiving, het uiteenvallen van het prehistorische oercontinent in de werelddelen zoals we die nu kennen, in gang te zetten.

Door het uiteenvallen van dat oercontinent komen mammoet Manny, sabeltandtijger Diego en luiaard Sid in de problemen in Ice Age: Continental Drift: ze worden gescheiden van hun familie en vrienden. Ze gebruiken een ijsschots als schip om te proberen terug te komen.

Dat levert een drukke, kleurrijke animatiefilm op, waarin de grote hoeveelheid personages de aandacht af weet te leiden van het wat magere verhaal.

Ice Age naar het heden?

Voor het verhaal van de Ice Age: Continental Drift bekend werd gemaakt, ging er een gerucht over een heel ander plot: Manny, Sid, Diego, Ellie en Scrat zouden per ongeluk ingevroren raken en pas weer ontdooien in een museum in de huidige tijd. Dat bleek dus niet te kloppen, maar wie weet komt dat verhaal ooit nog.

Meer over