Identity

Vindt John Cusack de moordenaar in Identity?

RTL 7 - donderdag 8 december om 23:00

© Polsat
In de thriller Identity gebeuren er vreemde dingen in een van de buitenwereld afgesneden motel. Limousinechauffeur Ed probeert uit te zoeken wie of wat daar achter zit.

Het regent. En niet zo'n beetje ook. Niet echt een goed moment om een lekke band te krijgen, maar het gebeurt een huisvader en zijn gezinnetje toch.

John Cusack

Terwijl hij de band probeert te verwisselen, rijdt een limousine zijn vrouw aan. De passagier, een bekende acteur, wil doorrijden.

Chauffeur Ed (John Cusack) ziet dat niet zitten. Hij neemt de familie in Identity mee naar een motel in de middle of nowhere.

Naarmate de avond vordert komen er daar steeds meer mensen aan. Als het noodweer op zijn hoogtepunt is, kan er niemand meer weg.

En dan gebeurt het: een voor een worden de gasten vermoord. Wie zit daarachter?

Is het de veroordeelde moordenaar (Jake Busey), zijn begeleider – politieman Rhodes (Ray Liotta) – of misschien toch de huisvader (John C. McGinley)?

Identity

Identity is spannend omdat niemand weet wie de moordenaar is. De personages vertrouwen elkaar dus voor geen meter: iedereen kan de dader zijn.

De makers van de film wilden koste wat kost voorkomen dat de clou van de film uit zou lekken. Daar hadden ze een slim trucje voor.

Ze namen meerdere eindes op. Zo wisten de cast en crew niet welk einde de film zou halen, dus konden ze het ook niet verklappen.

Meer over