Zwijmelen maar!

Datingprogramma Ik Ga Op Reis en Neem Mee van start op SBS6

SBS 6 - zondag 2 juli om 20:30

© Talpa

Heb je zin in een zomer vol romantiek en avontuur? Kijk dan vanaf vanavond iedere zondag naar Ik Ga Op Reis en Neem Mee, een nieuw datingprogramma van SBS6 waarin drie vrijgezellen tijdens hun droomreis op zoek gaan naar de ware liefde.

Waar veel datingprogramma's zich afspelen in de vertrouwde omgeving van de kandidaten, pakt Ik Ga Op Reis en Neem Mee het net even anders aan.

Ik Ga Op Reis en Neem Mee

De makers van dit nieuwe SBS6 datingprogramma sturen de drie geselecteerde singles namelijk op hun eigen droomreis. Zo vertrekt de ruimdenkende Diana naar Costa Rica voor een avontuurlijke back-to-basic roadtrip, maakt Nigel een spirituele reis door Thailand en gaat de Brabantse Haye eilandhoppen in Griekenland.

Op zoek naar ware liefde

Eenzaam zullen ze zich echter niet voelen. Voor vertrek hebben ze elk vijf dates geselecteerd die hen gaandeweg de reis vergezellen. Iedere single vertrekt met twee matches, maar om de paar dagen wacht de vrijgezel een keuzemoment waarbij een van de twee matches naar huis moet. Op een onverwacht moment voegt een nieuwe kanshebber zich bij het gezelschap met alle intriges van dien.

Dit proces herhaalt zich totdat elke vrijgezel met alle vijf de dates op reis is geweest. Uiteindelijk staat de definitieve keuze voor de deur, waarbij Nigel, Diana en Haye moeten bepalen met wie ze hun reis definitief willen voltooien. De vraag is alleen: Is dit de ultieme match? En is het gevoel wederzijds?

Onvergetelijke herinneringen

Ik Ga Op Reis en Neem Mee belooft niet alleen vol te zitten met avontuurlijke en romantische momenten, maar ook diepgaande emotionele connecties en de zoektocht naar de ware liefde. De exotische bestemmingen bieden daarnaast een prachtig decor voor het ontstaan van liefde en het smeden van onvergetelijke herinneringen.

Benieuwd? Ik Ga Op Reis en Neem Mee is vanaf vanavond iedere zondag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over