Ik hou van Holland

538-dj's Klaas en Wietze tegen elkaar in Ik Hou Van Holland

SBS 6 - zaterdag 17 september om 19:59

© redactioneel.s3-eu-west-1.amazonaws.com/images
Ik Hou Van Holland-teamcaptain Jeroen van Koningsbrugge verwelkomt ditmaal komiek Klaas van der Eerden en operazangeres Tania Kross. Het trio neemt het op tegen Leo Alkemade en zijn teamleden: 538-dj Wietze de Jager en sportverslaggever Anouk Hoogendijk.

Klaas van der Eerden en Wietze de Jager zijn in hun ochtendshow bij Radio 538 de beste vrienden, maar in Ik Hou Van Holland staan ze lijnrecht tegenover elkaar.

Ik Hou van Holland

Van der Eerden versterkt het team van Jeroen van Koningsbrugge. Samen met operazangeres Tania Kross nemen de mannen het op tegen het team van Leo Alkemade, waar naast Wietze de Jager ook oud-profvoetballer Anouk Hoogendijk deel van uitmaakt. Team Alkemade is technisch gezien in de meerderheid: Hoogendijk is in verwachting van haar tweede kindje.

Rob Kemps

Presentator Rob Kemps moet de strijd in goede banen leiden. Als vervanger van Linda de Mol heeft hij inmiddels zijn draai gevonden in de spelshow: “Gelukkig heeft iedereen door dat ik het op m’n eigen manier invul en natuurlijk is dat wennen maar wat wil je?”

Meer over