Ik hou van Holland

Rob Kemps sluit zijn eerste reeks Ik Hou Van Holland af

SBS 6 - zaterdag 22 oktober om 19:59

© Talpa
Jordy Huisman van de band Kris Kross Amsterdam vormt samen met Natasja Froger in deze aflevering van Ik Hou Van Holland het team van Leo Alkemade. Sander Huisman, eveneens van Kris Kross Amsterdam, en Britt Dekker voegen zich bij captain Jeroen van Koningsbrugge.

Rob Kemps begint aan zijn laatste ronde als presentator van de reguliere editie van Ik Hou van Holland. De afgelopen acht weken nam hij de honneurs waar voor Linda de Mol, maar hij liet er geen twijfel over bestaan slechts één seizoen te blijven. Toch is hij hierna nog niet helemaal verdwenen: hij neemt op 31 december namelijk ook de Oud & Nieuw-editie voor zijn rekening.

Ik Hou Van Holland

Hij verwelkomt vanavond twee kandidaten voor wie de familiespelshow helemaal nieuw is. De broers Jordy en Sander Huisman, bekend als leden van muziekgroep Kris Kross Amsterdam. Jordy neemt plaats in het team van Leo Alkemade, zijn broer versterkt de ploeg van Jeroen van Koningsbrugge. Gelukkig voor de groentjes zijn er ervaren medespelers opgetrommeld. Natasja Froger deed al twee keer eerder mee en Britt Dekker was in het verleden vier keer van de partij.

Meer over