Ik hou van Holland

Rob Kemps debuteert als presentator van Ik hou van Holland

SBS 6 - zaterdag 3 september om 19:59

© William Rutten

Het is weer tijd voor gezellige spellen op het gebied van amusement, sport, vaderlandse geschiedenis, muziek en taal. Presentator Rob Kemps trapt namelijk vanavond het gloednieuwe seizoen van Ik hou van Holland af op SBS6.

Linda de Mol en Ik hou van Holland waren sinds de start in 2008 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar daar komt dit jaar voor het eerst verandering in. Niemand minder dan Rob Kemps neemt namelijk vanwege alle gebeurtennissen in Linda’s privéleven eenmalig haar honneurs waar.

Ik hou van Holland

Daarom is het dit jaar aan hem om captains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade en hun teams aan wisselende BN'ers acht weken uit te dagen. Dit doet hij door zowel te komen met oude vertrouwde spellen - als 'Geen ja, geen nee, geen euh' en het Verjaardagsspel - als nieuwe concepten. Zo moeten de teams met koptelefoons op zoveel mogelijk woorden aan elkaar duidelijk maken, door te roepen en uit te beelden. Chaos gegarandeerd, dat is wat zeker is.

Rob Kemps

Voor de presentator zelf is het een droom die uitkomt. "Een programma overnemen van Linda de Mol, dat is toch een beetje alsof je Messi moet vervangen", zo vertelde hij eerder al. "Ik vind het daarom een eer dat Linda mij dat toevertrouwt en ik heb er mega veel zin in. Samen met Jeroen en Leo gaan we er een fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten!"

Jij ook niet? Schakel dan vanavond om 20:00 uur over naar SBS6.

Meer over