Ik vertrek

Nieuw seizoen Ik vertrek start met baalmoment

NPO 1 - donderdag 4 november om 20:35

Ingrid en Edward kopen in deze nieuwste aflevering van Ik Vertrek een voormalig station het Duitse plaatsje Ballenstedt. Ze willen er onder meer vakantieappartementen in realiseren, maar bij de eerste klusvakantie stuiten ze meteen op onplezierige verrassingen.

Al achttien jaar stoppen er geen treinen meer op station Ballenstedt, maar Ingrid en Edward hopen niettemin dat de reizigers met drommen naar het karakteristieke gebouw in het Oost-Duitse plaatsje zullen afreizen. Ze willen er namelijk niet alleen vakantieappartementen, maar ook een café én een vergaderruimte in realiseren. Voor het zover is, zal het vervallen gebouw stevig op de schop moeten.

Ik Vertrek seizoen 21

De Nederlanders beginnen in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Ik vertrek vol goede moed aan het project. Helaas stuiten ze wel meteen op een hele rits onaangename verrassingen, waardoor de planning in de prullenbak belandt en de bankrekening in razend tempo leegraakt. Krijgen ze de klus geklaard, of wordt het uiteindelijk toch een enkele reis terug naar huis?

Meer over