Ik vertrek

Jolanda en Peter starten een B&B bij de Oranjes in Griekenland

NPO 1 - zaterdag 16 april om 21:29

© AVROTROS
In het Griekse vissersdorp Kilada, vlakbij het vakantieverblijf van de Oranjes, toveren Jolanda en Peter in deze aflevering van Ik Vertrek een bisschopswoning om tot bed and breakfast. Als Jolanda bouwfouten ontdekt, houdt ze de klussers goed in de gaten.

Griekse klussers zullen zich de Nederlandse Jolanda nog lang herinneren. Vanaf het moment dat de hoofdrolspeler in deze Ik Vertrek fouten ontdekt op de bouwplaats waar een luxe bed and breakfast moet verrijzen, houdt ze hen nauwlettend in de gaten. En daar moeten de mannen wel aan wennen.

Ik Vertrek

De liefde voor Griekenland heeft de 51-jarige officemanager ertoe gezet om afscheid te nemen van haar rijtjeshuis in Wormer. Samen met haar vriend Peter - die ze nog wel moest overtuigen om te emigreren - heeft ze een oude bisschopswoning gekocht in het vissersdorp Kilada, vlakbij het vakantieverblijf van koning Willem-Alexander.

In het Noord-Hollands Dagblad verklapt Jolanda: “We hebben hem al eens op zijn supboard op zee gezien in een oranje boxershort. Erg grappig.”

Meer over