Ik vertrek

Chambres d'hôtes en stroopwafels in Ik Vertrek

NPO 1 - donderdag 11 november om 20:36

Henny (46) en Patrick (48) beginnen in deze aflevering van Ik Vertrek in Frankrijk een chambres d'hôtes én Patrick wil in een foodtruck stroopwafels verkopen. Bij aankomst blijkt het in hun aangekochte pand te wemelen van het ongedierte. Ook is er lekkage.

Wedden op één paard is er niet bij voor de 46-jarige Henny en haar twee jaar oudere man Patrick. Het Ik vertrek-stel uit Vlaardingen laat Nederland achter zich om in Frankrijk een chambres d'hôtes te beginnen. En dat is nog niet alles: Patrick wil ook nog eens stroopwafels vanuit een foodtruck op de markt gaan verkopen.

Problemen in Ik Vertrek

De twee hebben een vervallen pand gekocht in Benayes, een dorp in het departement Corrèze. Wanneer ze na een emotioneel afscheid aankomen in hun nieuwe woonplaats, blijkt pas echt in welke staat het pand verkeert. Door een kapotgevroren waterleiding is er lekkage en ze moeten hun nieuwe huis delen met allerlei ongedierte. Dat vraagt om een flinke wijziging van de plannen, iets waar het ondernemende stel bepaald niet op zit te wachten.

Meer over