Ik vertrek

Gaat het Ik Vertrek-stel Erik en Brigitte lukken in de Dordogne?

NPO 1 - zaterdag 23 april om 21:29

Erik (50) heeft er alle vertrouwen in dat de verbouwing van het indrukwekkende Franse pand, waar hij met zijn vrouw Brigitte (48) een chambres d’hôtes gaat openen, volgens plan zal verlopen. Dat valt tegen, zo is te zien in deze aflevering van Ik Vertrek.

De Franse Dordogne lonkt voor de vijftigjarige Erik en zijn twee jaar jongere vrouw Brigitte. Een indrukwekkend pand uit 1900 - met veel grond - willen ze omtoveren tot een luxe chambres d’hôtes met vier gastenkamers. Daarvoor hebben ze een budget van zo’n 100.000 euro. Klinkt als genoeg, maar is dat echt zo?

Ik Vertrek

Brigitte vindt het hele avontuur best spannend, in tegenstelling tot Erik. Hij heeft veel ervaring in de horeca, is gek op koken en ontvangt graag gasten. Erik is ervan overtuigd dat de verbouwing vlekkeloos zal verlopen. Maar dit is Ik Vertrek en natuurlijk verloopt niets volgens plan. De verbouwing blijkt tóch lastig en er moet steeds meer gebeuren. De twee klussen een half jaar non-stop. Dat eist z’n tol, maar ze moeten doorgaan; de chambres d’hôtes gaat immers bijna open.

Meer over