Ik vertrek

Walter en Marcel willen de Spaanse costa veroveren in Ik Vertrek

NPO 1 - zaterdag 28 januari om 21:38

© AVROTROS
In korte tijd overlijdt een aantal dierbaren van Marcel en Walter uit deze aflevering van Ik Vertrek. Als Walter ook nog een burn-out krijgt, besluiten ze een nieuwe start te maken: ze openen een B&B in Spanje. Ze hebben daar een moeizame start.

De stellen in het AVROTROS-programma Ik Vertrek hebben elk zo hun eigen redenen om een vakantieverblijf in het buitenland te willen beginnen.

Walter en Marcel uit Ik Vertrek

Voor de vijftigers Walter en Marcel beginnen die drie jaar terug. Marcel is consultant bij een farmaceutisch bedrijf, Walter is steward en treedt in zijn vrije tijd op als dragqueen Charlotte. Hun onbekommerde leven krijgt een andere wending als in korte tijd een aantal dierbaren overlijdt. Ook komt Walter thuis te zitten; eerst door een verbrijzelde heup, later met een burn-out.

B&B aan de Costa Blanca

Daarom besluiten Marcel en hij een nieuw avontuur aan te gaan: een B&B aan de Costa Blanca. Walter ziet zichzelf al als zijn alter ego Charlotte schitteren op de Spaanse boulevards. Door financiële tegenvallers moet het stel hun plannen wel aanpassen.

Meer over