Ik vertrek

Een eigen chambres d'hôtes

Zonder kennis van de Franse taal en niet gehinderd door enige horecaervaring beginnen Loes en Bart een chambres d'hôtes met minicamping in het Franse plaatsje Rezay. En niet te vergeten: ze hebben nog nooit gekampeerd.

Het emigratieavontuur van bankmedewerkers Loes (46) en Bart (46) uit Waalwijk klinkt als het klassieke Ik vertrek-verhaal. Is het ook een beetje, want de aflevering is eerder te zien geweest in 2018. Zonder kennis van de Franse taal en niet gehinderd door enige horecaervaring beginnen ze een chambres d'hôtes met minicamping in het Franse plaatsje Rezay. En niet te vergeten: ze hebben nog nooit gekampeerd. Gelukkig houden ze van een uitdaging en daarom durven ze het aan.

Ingrijpende verhuizing

Ook Loes' dochter Amber gaat mee naar Frankrijk. Omdat Amber een leerachterstand heeft en moeilijk contact maakt, is de emigratie voor haar het meest ingrijpend. Voordat Loes en Bart hun eerste gasten kunnen ontvangen, wacht hen een grote verbouwing én de aanleg van de camping. Al met al verloopt het avontuur in deze herhaling minder romantisch dan gehoopt.

Meer over: